Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-29891


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


spring

Gulia, rasa marunt, se amesteca cu sare, ulei, ceapa sau praz crud, se garniseste cu masline, cu ceapa prajita sau felii de ou rascopt (fiert tare)

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • painting

    Bucătărie-20583

    Pastele fainoase nu se pun în supe de la inceput, lasate în ele o vreme indelungata, le schimba gustul, se umfla prea tare și devin neplacute la gust, pastele se fierb separat, în apa sarata, se strecoara, se limpezesc cu apa rece, apoi se adauga la supa și se lasa sa mai dea într-un clocot (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fog

    Bucătărie-31762

    Omleta va iesi mai pufoasa daca adaugi jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu la fiecare trei oua folosite (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-16116

    Pe langa aromele clasice, producatorii de inghetata au scos pe piata și arome mai putin obisnuite: ardei iute, usturoi, bere, avocado, branza cu mucegai sau bacon (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • snowfall

    Bucătărie-15534

    Spaghetele vor fi mai gustoase daca în apa în care fierb adaugam o foaie de dafin (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • sunset

    Bucătărie-16188

    Migdalele pot fi usor decojite daca au fost fierte mai intai aproximativ 5 minute și apoi racite în apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • planet

    Bucătărie-20807

    Este mai bine sa curatati și spalati legumele numai inainte de preparare, astfel isi pierd toate vitaminele (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi