Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-29864


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


sandstone

Pentru a incalzi mancarea, se adauga 1-2 linguri de supa, zeama de carne, sau apa

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • still life

    Bucătărie-21148

    O lingurita de bicarbonat adaugat în apa în care fierbe puiul sau gaina va grabi procesul de fragezire al carnii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • triangles

    Bucătărie-26243

    Pentru ouale fierte tari, trebuie asteaptat ca apa sa dea în clocot, apoi se pun în recipient și se lasa timp de 9 minute în apa fiarta, cu focul pornit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • painting

    Bucătărie-27398

    Dulceata nu se zahariseste daca în timpul fierberii se spumeaza, se sterg marginile vasului cu o carpa muiata în apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • galaxy

    Bucătărie-21923

    Daca puneti iaurt în sosurile fierbinti, lucrul acesta trebuie facut la sfarsit, sosul nu mai are voie sa clocoteasca astfel se taie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • galaxy

    Bucătărie-14964

    Desi martipanul este folosit în mai toate bucatariile lumii decoreand deserturi dintre cele mai diverse, în trecut, era folosita doar pentru imbracarea torturilor și prepararea deserturilor rafinate ale persoanelor de rang nobiliar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • art

    Bucătărie-17656

    Nucusoara este fructul nucului tamaios și provine din Indonezia și Sri Lanka , se pune în salate și mancaruri cu carne, nu folositi nucusoara mai veche de un an, pot aparea tot felul de micoze periculoase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi