Pentru a incalzi mancarea, se adauga 1-2 linguri de supa, zeama de carne, sau apa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a incalzi mancarea, se adauga 1-2 linguri de supa, zeama de carne, sau apa
O lingurita de bicarbonat adaugat în apa în care fierbe puiul sau gaina va grabi procesul de fragezire al carnii (...)
Pentru ouale fierte tari, trebuie asteaptat ca apa sa dea în clocot, apoi se pun în recipient și se lasa timp de 9 minute în apa fiarta, cu focul pornit (...)
Dulceata nu se zahariseste daca în timpul fierberii se spumeaza, se sterg marginile vasului cu o carpa muiata în apa rece (...)
Daca puneti iaurt în sosurile fierbinti, lucrul acesta trebuie facut la sfarsit, sosul nu mai are voie sa clocoteasca astfel se taie (...)
Desi martipanul este folosit în mai toate bucatariile lumii decoreand deserturi dintre cele mai diverse, în trecut, era folosita doar pentru imbracarea torturilor și prepararea deserturilor rafinate ale persoanelor de rang nobiliar (...)
Nucusoara este fructul nucului tamaios și provine din Indonezia și Sri Lanka , se pune în salate și mancaruri cu carne, nu folositi nucusoara mai veche de un an, pot aparea tot felul de micoze periculoase (...)