Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi nu se piseaza în piulite, pentru ca devin uleioase, ele trebuie date prin masina de tocat nuci sau prin masina de tocat carne
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi nu se piseaza în piulite, pentru ca devin uleioase, ele trebuie date prin masina de tocat nuci sau prin masina de tocat carne
Inainte de a pregati cozonacii în bucatarie trebuie sa fie cald (...)
In zonele mediteraneene, localnicii obisnuiesc sa combine gustul dulce al pepenelui cu cel sarat al branzei feta, obtinand astfel o delicioasa salata (...)
Ciresele pot “scapa” de viermi daca sunt lasate în apa, fara codite (...)
Borcanele în care se pune dulceata, gemul, pelteaua, compotul, se spala bine, se lasa la scurs, nu se sterg în interior, iar capacele sa se inchida ermetic (...)
Galbenusurile pentru dres se freaca mai intii cu sare și apa (...)
In anul 1700 para a primit denumirea de “Fructul de unt” datorita texturii sale cremoase (...)