Otetul de orez este mult mai deschis la culoare decat alte tipuri de otet, plus ca gustul sau este și el mai bland
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Otetul de orez este mult mai deschis la culoare decat alte tipuri de otet, plus ca gustul sau este și el mai bland
Ca sa capete aspect frumos, merele coapte se ung inainte de a fi introduse în cuptor cu putin unt (ulei), ele devenind lucioase (...)
Daca otetul din vin rosu este lasat mai mult la maturat, este mai bun (...)
Daca ai adaugat prea multa grasime mancarii, nu trebuie decat sa adaugi un cub de gheata (...)
Castravetii pentru salata sunt mai buni și gustosi daca dupa curatirea de coaja sunt inmuiati repede în apa care clocoteste (...)
Untul pus la prajit nu se arde usor daca i se adauga o lingurita de ulei (...)
Daca vreti o carne mai frageda și mai gustoasa atunci, inainte de a o gati aceasta se marineaza cu zeama de lamaie (...)