Cascavalul Mascarpone din Italia este un sortiment vechi, datand din secolul al XVI-lea
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cascavalul Mascarpone din Italia este un sortiment vechi, datand din secolul al XVI-lea
Frunzele marunte de cimbru pot fi scoase mai usor de pe crengute cu o furculita și se folosesc în mancarurile cu carne și varza sau în supe aromatice și salate (...)
Mentinerea prospetimii untului se poate face daca este pus într-o punga de plastic cu fermoar inainte de a fi introdus la frigider (...)
Carnea tinuta mai mult la frigider, se frige cu putina telina, pentru a capata un gust mai bun, mai placut (...)
Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou (...)
Untul pentru prajituri, care urmeaza sa fie frecat spuma, trebuie mai intai taiat bucatele și pus într-un castron introdus pentru cateva minute în apa calda (...)
Siopaoo reteta traditionala din Hong Kong care nu inseamna altceva decat “pisica prajita”, aceasta specialitate este servita, de multe ori, în regim de fast – food, alaturi de chifle de orez fierte (...)