Daca ai adaugat prea multa grasime mancarii, nu trebuie decat sa adaugi un cub de gheata
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca ai adaugat prea multa grasime mancarii, nu trebuie decat sa adaugi un cub de gheata
Alimentul, dupa preparare, trebuie sa devina mai usor de digerat și sa aiba aspect și gust placut (...)
Migdalele pot fi usor decojite daca au fost fierte mai intai aproximativ 5 minute și apoi racite în apa (...)
Prajiturile, cozonacul și sandvisurile se mentin proaspete, daca se tin într-o cutie de tabla inchisa, în care se pune un mar (...)
Crusta snitelelor și a carnii de pasare gatita pane` devine extrem de delicata și de crocanta daca în compozitia prin care se tavalesc adaugati un varf de cutit de praf de copt (...)
Budinca neagra este un salam special, cu sange, umplut pana la grosimea potrivita, pentru a se inchega cand este racit (...)
Taieteii, macaroanele, pastele fainoase nu se mai prind de vasul în care fierb daca se adauga 2 linguri de ulei la fiet (...)