Crusta snitelelor și a carnii de pasare gatita pane` devine extrem de delicata și de crocanta daca în compozitia prin care se tavalesc adaugati un varf de cutit de praf de copt
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Păsări Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Crusta snitelelor și a carnii de pasare gatita pane` devine extrem de delicata și de crocanta daca în compozitia prin care se tavalesc adaugati un varf de cutit de praf de copt
Ceapa folosita pentru salate isi pierde iuteala daca inainte de a prepara salata, se taie sub forma de pestisori și se freaca cu putina sare (...)
Fasolea verde, spanacul fiert, se stropesc fierbinti cu putin ulei (...)
Inainte de a praji cartofii, este bine sa ii scurgi de apa și sa ii stergi cu un servet uscat (...)
Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)
Friptura nu se sareaza inainte de a fi pusa pe gratar, pentru ca substantele nutritive din ea, sub influenta sarii se elimina (...)
Zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza (...)