Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28734


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


tree

Tarhonul este una dintre ierburile folosite pentru a prepara cunoscutul condiment frantuzesc: “ierburi fine”, alaturi de patrunjel, arpagic și hatmatuchi

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • black

    Bucătărie-23930

    La sosuri, în loc de vin alb, se poate pune otet în care s-au dizolvat 1-2 lingurite de zahar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-28408

    Pentru un cozonac bine copt în cazul unui cuptor pe gaz, se pune pe raftul de jos o tava cu apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-17222

    Laptele praf, amestecat cu putina sare fina și apoi cu apa fierbinte, are un gust identic cu laptele proaspat muls (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-18475

    Amareala castravetilor poate fi inlaturata daca dupa ce sunt taiati felii, se introduc 10 minute în lapte putin sarat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hourglass

    Bucătărie-20246

    In anul 1700 para a primit denumirea de “Fructul de unt” datorita texturii sale cremoase (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • snowflake

    Bucătărie-19305

    Cateii de usturoi curatati nu se usuca daca sunt pastrati în ulei, în plus, uleiul dobandeste o aroma placuta de usturoi și poate fi folosit mai apoi la prepararea fripturilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Câini

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi