Tarhonul este una dintre ierburile folosite pentru a prepara cunoscutul condiment frantuzesc: “ierburi fine”, alaturi de patrunjel, arpagic și hatmatuchi
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Tarhonul este una dintre ierburile folosite pentru a prepara cunoscutul condiment frantuzesc: “ierburi fine”, alaturi de patrunjel, arpagic și hatmatuchi
La sosuri, în loc de vin alb, se poate pune otet în care s-au dizolvat 1-2 lingurite de zahar (...)
Pentru un cozonac bine copt în cazul unui cuptor pe gaz, se pune pe raftul de jos o tava cu apa (...)
Laptele praf, amestecat cu putina sare fina și apoi cu apa fierbinte, are un gust identic cu laptele proaspat muls (...)
Amareala castravetilor poate fi inlaturata daca dupa ce sunt taiati felii, se introduc 10 minute în lapte putin sarat (...)
In anul 1700 para a primit denumirea de “Fructul de unt” datorita texturii sale cremoase (...)
Cateii de usturoi curatati nu se usuca daca sunt pastrati în ulei, în plus, uleiul dobandeste o aroma placuta de usturoi și poate fi folosit mai apoi la prepararea fripturilor (...)