Inainte de servire carnea preparata se va lasa sa se raceasca un pic pentru a capeta gust și aroma
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Inainte de servire carnea preparata se va lasa sa se raceasca un pic pentru a capeta gust și aroma
La sosuri, în loc de vin alb, se poate pune otet în care s-au dizolvat 1-2 lingurite de zahar (...)
Dulceata de fructe rosii, de fragi, de mure, de capsuni sau de zmeura, e mult mai gustoasa daca dupa ce o fierbeti, mai puneti în ea cateva fructe proaspete (...)
Otetul de orez este mult mai deschis la culoare decat alte tipuri de otet, plus ca gustul sau este și el mai bland (...)
Cascavalul Mascarpone din Italia este un sortiment vechi, datand din secolul al XVI-lea (...)
Pentru a ramaneproaspat și aromat, patrunjelul verde nu trebuie tinut într-un borcan cu apa, ci intre doua farfurii adanci (...)
Cateii de usturoi curatati nu se usuca daca sunt pastrati în ulei, în plus, uleiul dobandeste o aroma placuta de usturoi și poate fi folosit mai apoi la prepararea fripturilor (...)