Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28551


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


colorful abstract background

Daca ai pus prea multa sare în supa, adauga un cartof – acesta va absorbi sarea în exces

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • old man

    Bucătărie-25177

    Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • snowflake

    Bucătărie-29455

    Branza se rade fara sa se sfarame daca inainte de folosinta o puneti pe o hartie, la congelator, vreme de 30 minute (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hooded man

    Bucătărie-30699

    Drojdia de bere ramane proaspata cateva saptamani daca o presam bine pe fundul unui pahar, pe care-l asezam rasturnat, cu gura în jos, pe o farfurie adanca, ce se tine la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • planet

    Bucătărie-22982

    Calitatea mierii de albine se verifica cu ajutorul unui varf de creion chimic, daca acesta se dizolva și coloreaza mierea, inseamna ca ea este falsificata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie
  • wallpaper

    Bucătărie-15914

    Carnea tinuta mai mult la frigider, se frige cu putina telina, pentru a capata un gust mai bun, mai placut (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • death

    Bucătărie-30839

    Chiftelutele devin mai zemoase daca în carnea tocata se amesteca o lingurita de branza de vaci (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi