Daca ai pus prea multa sare în supa, adauga un cartof – acesta va absorbi sarea în exces
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca ai pus prea multa sare în supa, adauga un cartof – acesta va absorbi sarea în exces
Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)
Branza se rade fara sa se sfarame daca inainte de folosinta o puneti pe o hartie, la congelator, vreme de 30 minute (...)
Drojdia de bere ramane proaspata cateva saptamani daca o presam bine pe fundul unui pahar, pe care-l asezam rasturnat, cu gura în jos, pe o farfurie adanca, ce se tine la frigider (...)
Calitatea mierii de albine se verifica cu ajutorul unui varf de creion chimic, daca acesta se dizolva și coloreaza mierea, inseamna ca ea este falsificata (...)
Carnea tinuta mai mult la frigider, se frige cu putina telina, pentru a capata un gust mai bun, mai placut (...)
Chiftelutele devin mai zemoase daca în carnea tocata se amesteca o lingurita de branza de vaci (...)