Piersicile, prunele și nectarinele se taie în jumatate sau în sferturi și li se scoate samburele cu cutitul
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Piersicile, prunele și nectarinele se taie în jumatate sau în sferturi și li se scoate samburele cu cutitul
Pentru a incalzi pireul de cartofi, se adauga acesta la putin lapte cald și se amesteca (...)
Mahmureala de dupa un chef se rezolva consumand un ceai concentrat de menta (...)
Gutuile se pastreaza cu puful pe ele, cu coditele în sus, la distanta intre ele, pe rafturi în camara (...)
Friptura din pulpe de curcan este mai frageda daca inainte de preparare se inlatura tendoanele (...)
Se recomanda reducerea la minimum a indepartarii partilor externe ale legumelor și fructelor (...)
Sarea în salate se pune inainte de a adauga uleiul deoarece sarea nu se dizolva în ulei (...)