Ciresele pot “scapa” de viermi daca sunt lasate în apa, fara codite
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ciresele pot “scapa” de viermi daca sunt lasate în apa, fara codite
Albusul de ou are în componenta o proteina numita albumina ce contine niacina (vitamina B3), riboflavina (vitamina B2), clor, magneziu, potasiu, sodiu și sulf. De fapt, albusul contine circa 57% din proteinele dîntr-un ou (...)
Atunci cand se pregateste orice carne nu se pune niciodata sare la inceput, pentru ca se intareste carnea (...)
Pe langa aromele clasice, producatorii de inghetata au scos pe piata și arome mai putin obisnuite: ardei iute, usturoi, bere, avocado, branza cu mucegai sau bacon (...)
Migdalele pot fi usor decojite daca au fost fierte mai intai aproximativ 5 minute și apoi racite în apa (...)
Puteti pastra cartofii în conditii optime daca în locul de depozitare se presara praf de var (...)
Popularitatea bomboanelor de ciocolata a explodat pur și simplu dupa Primul Razboi Mondial, cand ciocolata a fost inclusa drept ratie fiecarui soldat inrolat (...)