Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28505


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fiction

Albusul oualor de rata nu se foloseste la prajituri, fiind prea gras nu se bate spuma

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • art

    Bucătărie-27950

    Blatul de tort prea uscat se tine inainte de insiropare într-un servet umed (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • swirls

    Bucătărie-26821

    Nu se spala niciodata varza acra inainte de a o gati, isi pierde toate substantele nutritive, adevarate medicamente (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie, Sănătate
  • the road

    Bucătărie-16988

    Cartofi noi se curata foarte usor daca-i tinem inainte în apa rece, amestecata cu o mana de sare gronjoasa, dupa cca 1/2 ora, ii frecam cu un servetel aspru (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • spiral

    Bucătărie-28604

    Usturoiul nu se pastreaza la frigider deoarece capata un gust amarui (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • drops

    Bucătărie-28503

    Zeama de varza murata, atunci cand este folosita la acritul ciorbei, mai intai se fierbe separat într-un vas cu o ceapa, se spumeaza, abia apoi adaugandu-se la ciorba (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-27182

    Prima inghetata a fost facuta în China, în jurul anului 100, și continea gheata, lapte de bivolita, faina și camfor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi