Albusul oualor de rata nu se foloseste la prajituri, fiind prea gras nu se bate spuma
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Albusul oualor de rata nu se foloseste la prajituri, fiind prea gras nu se bate spuma
Blatul de tort prea uscat se tine inainte de insiropare într-un servet umed (...)
Nu se spala niciodata varza acra inainte de a o gati, isi pierde toate substantele nutritive, adevarate medicamente (...)
Cartofi noi se curata foarte usor daca-i tinem inainte în apa rece, amestecata cu o mana de sare gronjoasa, dupa cca 1/2 ora, ii frecam cu un servetel aspru (...)
Usturoiul nu se pastreaza la frigider deoarece capata un gust amarui (...)
Zeama de varza murata, atunci cand este folosita la acritul ciorbei, mai intai se fierbe separat într-un vas cu o ceapa, se spumeaza, abia apoi adaugandu-se la ciorba (...)
Prima inghetata a fost facuta în China, în jurul anului 100, și continea gheata, lapte de bivolita, faina și camfor (...)