Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28503


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


drops

Zeama de varza murata, atunci cand este folosita la acritul ciorbei, mai intai se fierbe separat într-un vas cu o ceapa, se spumeaza, abia apoi adaugandu-se la ciorba

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • fantasy

    Bucătărie-22828

    Ceapa se fragezeste daca se caleste în ulei cu sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ngc 2818

    Bucătărie-22074

    Albusul de ou se desparte usor de galbenus, daca oul spart e pus deasupra unui vas, într-o palnie. Albusul curge în vas, galbenusul ramane intreg (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hand

    Bucătărie-22288

    Supele date prin sita (supele-creme) se servesc cu mici cuburi de paine prajita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hands

    Bucătărie-23288

    Daca o supa sau o friptura este prea dulce, se adauga sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wild fig

    Bucătărie-19165

    Pecorino este o denumire generica data branzeturilor preparate exclusiv din lapte de oaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • helix nebula

    Bucătărie-22940

    Daca supa s-a tulburat, ca urmare a adaugarii apei reci pentru completare, pentru a deveni iarasi limpede, se bate spuma un ou, se pune incet zeama de supa peste ou, se da un clocot, se strecoara prîntr-o panza deasa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi