Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28491


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


man

Ciorbele se “dreg” cu galbenus, smantana, verdeata tocata marunt, care se adauga inainte de a fi servita mancarea la masa

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • fantasy

    Bucătărie-22396

    Exista numeroase feluri de prosciutto, insa cele mai bune sunt prosciutto di San Daniele si, desigur, prosciutto di Parma (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • paper

    Bucătărie-26943

    Pestele se sareaza la sfarsit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-16953

    Puteti lua masa, în inchisoare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie
  • fractal

    Bucătărie-27102

    Dulceata se pastreaza mai bine și nu se zahariseste daca în timpul prepararii ei marginea vasului se va sterge cu o carpa curata, inmuiata în apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • book

    Bucătărie-28387

    Daca vreti sa reparati maioneza taiata trebuie sa scoateti o lingura de maioneza taiata într-un castron separat, picurati incet în ea, frecand tot timpul, o lingura de apa calda, pana cand incepe sa se lege, se adauga apoi, putin cate putin, restul de maioneza taiata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • system

    Bucătărie-23777

    Carnea pregatita la cuptor cu este bine sa fie data cu putin suc de rodii sau miere diluata în coniac, vin sec sau apa pentru a forma o crusta rumena și crocanta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi