Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28244


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


book

Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • fantasy

    Bucătărie-29496

    Borsul are un gust mai bun daca inainte de fierbere se adauga sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • typewriter

    Bucătărie-22020

    Fasolea verde trebuie sa fie proaspata și sa fie gatita imediat, deoarece tinuta la frigider mai mult de doua zile, ea devine toxica și provoaca indigestii carora, adesea, nu li se banuieste cauza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • piano

    Bucătărie-23610

    Cand puneti rahat sau stafide în prajituri, dati-le mai intai prin faina, se vor incorpora uniform în aluat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-30513

    Galbenusul de ou poate fi tinut doua zile daca e pus într-o cana și este acoperit cu apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • solar system

    Bucătărie-21497

    Bulzul sau botul de mamaliga este o mancare specifica romaneasca, pretuita de pastori, preparata din mamaliga bine fiarta și branza grasa de oaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • double rainbow

    Bucătărie-17301

    Jeleurile și dulceturile facute în casa sunt mai bine legate daca jumatate din cantitatea de zahar se incorporeaza la urma, aproape de sfarsitul fiertului (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi