Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-28211


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


checkmate

Un start subtire de gris adaugat intre blat și fructe va absorbi sucul acestora din urma

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • triangles

    Bucătărie-21458

    La legumele uscate sarea se pune dupa ce a plesnit pojghita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • background

    Bucătărie-30598

    Piureul de cartofi dobandeste un gust excelent daca atunci cand e gata, adaugati în el 2-3 linguri de frisca (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • old man

    Bucătărie-25177

    Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-28991

    Exista cartofi albastri (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hooded man

    Bucătărie-25624

    O jumatate de lamaie asezata cu partea taiata pe o farfuriuta cu sare rezista zile intregi fara a-si pierde sucul și prospetime, la folosire se spala (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-15187

    Una dintre mancarurile preferate ale coreenilor este ciorba de caine, consumata în special în sezonul cald și recunoscuta pentru proprietatile sale curative: creste virilitatea, improspateaza tenul femeilor și taie setea din timpul verii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Câini

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi