Ouale de rata nu se intrebuinteaza la prajituri deoarece albusul lor e gras și nu se bate spuma
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ouale de rata nu se intrebuinteaza la prajituri deoarece albusul lor e gras și nu se bate spuma
Pentru ca uleiul sa nu rancezeasca, puneti un praf de sare în sticla inceputa (...)
Carnea proaspata se pastreaza în frigider 2 zile, cea fiarta sau fripta, 3-4 zile, carnea macinata, carnatii proaspeti și pestele proaspat se pastreaza în frigider timp de 24 de ore iar sunca și salamul taiat, 5-6 zile (...)
Deliciosul cornet de inghetata a aparut din intamplare, în 1904, la un targ din St. Louis, SUA, cand un vanzator de inghetata a rugat un vanzator de waffe sa ii pregatesca niste cornete în care sa serveasca clientii (...)
Toate salatele verzi se stropesc cu zeama de lamaie și cu ulei (...)
Painea proaspata trebuie taiata cu un cutit incalzit în foc, atunci nu se mai sfarama atat de rau (...)