Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-27936


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


woman

Daca vrei sa tai o ceapa și nu vrei sa lacrimezi, mesteca guma

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • soul

    Bucătărie-20440

    Pentru o frisca mai buna trebuie adaugat putin albus cand bati smantana (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hand

    Bucătărie-22433

    Fructele uscate (prune, caise, piersici, mere și pere) se umfla mai repede dupa ce le-am pus în apa, la inmuiat, daca adaugam în ea o lingurita de drojdie de bere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • man

    Bucătărie-24411

    Rosu de cosenila sau carminul cum mai este cunoscut, nu este altceva decat o mixtura obtinuta prin zdrobirea unei insecte originara din Mexic – cosenila (coccus cacti) (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Insecte, Natură
  • woman

    Bucătărie-20063

    Bulionul devine limpede daca se pune în el un cubulet de gheata și se fierbe putin (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • human

    Bucătărie-21239

    Este bine sa evitati reincalzirile repetate ale mancarii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • house

    Bucătărie-20454

    Pentru a reaciduliza sampania rasuflata se adauga în sticla una sau doua stafide și în scurt timp aceasta isi va recapata efervescenta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi