Mirodeniile cele mai potrivite pentru preparatele din peste sunt: dafin, ienibahar, cimbru, coriandru, tarhon, piper, cuisoare, nucsoara și patrunjel verde
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Mirodeniile cele mai potrivite pentru preparatele din peste sunt: dafin, ienibahar, cimbru, coriandru, tarhon, piper, cuisoare, nucsoara și patrunjel verde
Prajiturile din albus de ou vor creste foarte frumos daca la baterea albusului se adauga și o jumatate de plic de praf de copt (...)
Bicarbonatul de sodiu reduce aciditatea din preparatele culinare cu rosii (...)
Nucile vor fi decorticate foarte usor, fara sa fi zdrobite, daca le lasam la inmuiat peste noapte în apa indulcita (...)
Cascavalul Danablu din Danemarca este una din cele mai aromate tipuri de branza din lume, realizata tot pe baza de mucegaiuri (...)
Pentru a inmuia zaharul intarit în bucati, pur și simplu se adauga o felie de paine în pachet și se inchide punga cat mai bine (...)
Budinca de orez va fi mai pufoasa daca în lapte veti adauga și doua linguri de gris (...)