Jeleul din carapace de testoasa mai este cunoscut și sub numele de Guinlinggao și reprezinta unul dintre cele mai apreciate deserturi din bucataria asiatica
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Sănătate Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Jeleul din carapace de testoasa mai este cunoscut și sub numele de Guinlinggao și reprezinta unul dintre cele mai apreciate deserturi din bucataria asiatica
Pentru a inmuia carnea prea uscata, trebuie marinata cu putin otet, bere, ananas, lamaie, papaya sau suc de rosii (...)
Pentru a gati o friptura de pui la cuptor suculenta, crocanta trebuie sa se aseze în cuptor, la sfarsitul prepararii, un vas cu apa fierbinte (...)
Tarhonul este una dintre ierburile folosite pentru a prepara cunoscutul condiment frantuzesc: “ierburi fine”, alaturi de patrunjel, arpagic și hatmatuchi (...)
Jeleul de bere constituie una dintre retetele traditionale în Danemarca, iar succesul sau a fost unul destul de mare și pe piata internationala, cu precadere în Germania și Marea Britanie (...)
Carnatii proaspeti nu crapa la prajit daca ii cufundati mai inainte în apa clocotita și ii tavaliti prin faina (...)
In oala de fiert sub presiune nu se pregatesc compoturi de fructe, de mere în special, pentru ca spuma care se formeaza poate bloca spatiul de comunicare al vasului cu exteriorul și valva de siguranta se poate bloca (...)