Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-27829

Image

Jeleul din carapace de testoasa mai este cunoscut și sub numele de Guinlinggao și reprezinta unul dintre cele mai apreciate deserturi din bucataria asiatica

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • colorful abstract background

    Bucătărie-21156

    Pentru a inmuia carnea prea uscata, trebuie marinata cu putin otet, bere, ananas, lamaie, papaya sau suc de rosii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • checkmate

    Bucătărie-29806

    Pentru a gati o friptura de pui la cuptor suculenta, crocanta trebuie sa se aseze în cuptor, la sfarsitul prepararii, un vas cu apa fierbinte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • tree

    Bucătărie-28734

    Tarhonul este una dintre ierburile folosite pentru a prepara cunoscutul condiment frantuzesc: “ierburi fine”, alaturi de patrunjel, arpagic și hatmatuchi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • clock

    Bucătărie-31837

    Jeleul de bere constituie una dintre retetele traditionale în Danemarca, iar succesul sau a fost unul destul de mare și pe piata internationala, cu precadere în Germania și Marea Britanie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-21670

    Carnatii proaspeti nu crapa la prajit daca ii cufundati mai inainte în apa clocotita și ii tavaliti prin faina (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-23843

    In oala de fiert sub presiune nu se pregatesc compoturi de fructe, de mere în special, pentru ca spuma care se formeaza poate bloca spatiul de comunicare al vasului cu exteriorul și valva de siguranta se poate bloca (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi