Daca sosul este prea deschis la culoare, se adauga 1 lingurita de zahar, putina faina, se rumenesc impreuna
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca sosul este prea deschis la culoare, se adauga 1 lingurita de zahar, putina faina, se rumenesc impreuna
Cea mai veche leguma folosita de om este varza (...)
Daca ati curatat cartofii și pana sa-i fierbeti s-au inegrit, pentru a-i albi puneti cateva picaturi de otet în apa în care fierb, cartofi devin albi, iar gustul otetului nu se simnte (...)
Daca ai pus prea multa sare în supa, adauga un cartof – acesta va absorbi sarea în exces (...)
Paienjenii din Cambogia se cresc special pentru a fi consumati, fiind mancati prajiti (...)
Friptura din pulpe de curcan este mai frageda daca inainte de preparare se inlatura tendoanele (...)
Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia (...)