Frunzele marunte de cimbru pot fi scoase mai usor de pe crengute cu o furculita și se folosesc în mancarurile cu carne și varza sau în supe aromatice și salate
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Frunzele marunte de cimbru pot fi scoase mai usor de pe crengute cu o furculita și se folosesc în mancarurile cu carne și varza sau în supe aromatice și salate
Otetul de orez este mult mai deschis la culoare decat alte tipuri de otet, plus ca gustul sau este și el mai bland (...)
Pastele fainoase nu se prind de fundul vasului daca în timpul fierberii se adauga putina sare (...)
Cel mai mare producator de ciocolata din lume, Barry Callebaut, a creat ciocolata Acticoa, cu un efect similar cu cel produs de Viagra, datorita cantitatii mari de flavonoide, responsabile de cresterea capacitatii fluxului sangvin (...)
Friptura din pulpe de curcan este mai frageda daca inainte de preparare se inlatura tendoanele (...)
Pentru ca ouale fierte sa se decojeasca usor, se trec prin apa rece, sau li se crapa coaja, apoi se pun în apa rece (...)
Atunci cand se pregateste orice carne nu se pune niciodata sare la inceput, pentru ca se intareste carnea (...)