Vinurile spumoase sunt absorbite mai rapid în sange datorita dioxidului de carbon pe care il contin, “rapunandu-ne” astfel mai repede
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Băuturi Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Vinurile spumoase sunt absorbite mai rapid în sange datorita dioxidului de carbon pe care il contin, “rapunandu-ne” astfel mai repede
In Japonia se comercializeaza Salad Water care este o apa cu aroma de salata (...)
De-a lungul timpului, cercetarile au dovedit ca vinul rosu contine peste 250 de substante chimice periculoase pentru organism (...)
Egiptenii obisnuiau sa aprovizioneze mortii cu mancare și bere (...)
Cabernet Sauvignon originar din Franta, este în prezent bine fixat în sortimentul tarii noastre, bucurandu-se de apreciere intrucat produce vinuri rosii de cea mai inalta calitate (...)
In lume exista peste 400 de tipuri de bere, Belgia fiind tara cu cele mai multe (...)
Cafeaua capata un gust mai bun daca dupa ce a fiert ii adaugam un praf de sare (...)