Aroma secundara este data de compusii volatili produsi în cursul fermentatiei alcoolice
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Băuturi Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Aroma secundara este data de compusii volatili produsi în cursul fermentatiei alcoolice
Primii colonisti din Anglia Noua, deseori expuneau butoaiele cu cidru (bautura alcoolica obtinuta prin fermentarea mustului de mere sau al altor fructe) afara, la ger (...)
Aroma este o insusire olfactiva a vinului tanar. ea este data de compusii volatili care provin din struguri sau prin fermentare (...)
Prima fabrica de bere din Bucuresti a fost deschisa în 1809 (...)
Un litru de bere are mai putine calorii decat 2 felii de paine și nu are deloc grasimi (...)
Cel mai plantat soi de struguri în lume este chardonnay (...)
Bakon Vodka, produsa de o companie din Seattle, este aromatizata cu diverse produse alimentare sau condimente, precum bacon și chili (...)