Galbenusul de ou cu care se drege ciorba, trebuie frecat separat, într-un castron, cu putina ciorba fierbinte, daca il amestecam cu ciorba rece, el ramane crud, fara gust și urat la vedere, dand o ciorba indigesta
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Galbenusul de ou cu care se drege ciorba, trebuie frecat separat, într-un castron, cu putina ciorba fierbinte, daca il amestecam cu ciorba rece, el ramane crud, fara gust și urat la vedere, dand o ciorba indigesta
Carnea devine mai moale, mai gustoasa daca în apa în care fierbe se adauga putin otet (...)
Prajiturile din albus de ou vor creste foarte frumos daca la baterea albusului se adauga și o jumatate de plic de praf de copt (...)
Folosite impreuna sau separat, uleiul și otetul sunt doua din ingredientele care nu pot lipsi din nicio bucatarie (...)
Fructele coapte se pot pastra și în alcool (...)
Lalelele sunt comestibile: în functie de soi, gustul petalelor variaza de la un gust asemanator gustului de fasole, la gustul salatei (...)
Branza nu se consuma rece, ci la temperatura camerei (...)