Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-27613


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fantasy

Galbenusul de ou cu care se drege ciorba, trebuie frecat separat, într-un castron, cu putina ciorba fierbinte, daca il amestecam cu ciorba rece, el ramane crud, fara gust și urat la vedere, dand o ciorba indigesta

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • woman

    Bucătărie-27502

    Carnea devine mai moale, mai gustoasa daca în apa în care fierbe se adauga putin otet (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • house

    Bucătărie-23064

    Prajiturile din albus de ou vor creste foarte frumos daca la baterea albusului se adauga și o jumatate de plic de praf de copt (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • nebula

    Bucătărie-22363

    Folosite impreuna sau separat, uleiul și otetul sunt doua din ingredientele care nu pot lipsi din nicio bucatarie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • death

    Bucătărie-16774

    Fructele coapte se pot pastra și în alcool (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-24133

    Lalelele sunt comestibile: în functie de soi, gustul petalelor variaza de la un gust asemanator gustului de fasole, la gustul salatei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • human

    Bucătărie-31679

    Branza nu se consuma rece, ci la temperatura camerei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi