Ouale de bibilica sunt mai hranitoare decat cele de gaina, iar din cauza cojii lor deosebit de tari ele se pot pastra bune de mancat aproape 1 an de zile
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură, Țări Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ouale de bibilica sunt mai hranitoare decat cele de gaina, iar din cauza cojii lor deosebit de tari ele se pot pastra bune de mancat aproape 1 an de zile
Se recomanda reducerea la minimum a indepartarii partilor externe ale legumelor și fructelor (...)
Drojdia proaspata se pastreaza bine daca o presam într-un vas și o acoperim cu un strat subtire de ulei (...)
Cunoscut și utilizat cu succes în medicina naturista ca medicament, oul de prepelita are efecte terapeutice, în diferite afectiuni ca: hepatite, afectiuni renale, hipertensiune arteriala, ulcer, tulburari gastrice, obezitate, scleroza coronariana, pentru refacerea energetica a organismului dupa radio-terapie sau interventii chirurgicale, pentru dezvoltarea copiilor, pentru sportivi, femei gravide etc (...)
In SUA sunt produse în fiecare an circa 75 de miliarde de oua, aproximativ 10% din totalul de oua produse la nivel mondial (...)
Lutefisk sau lutefish este mancare traditionala norvegiana ce se prepara din peste pastrat mai multe zile în solutie de soda de potasiu (lesie) pana cand se dizolva complet (...)
Daca o supa sau o friptura este prea dulce, se adauga sare (...)