Intelegerea modului în care functioneaza creierul ramane un mister chiar daca stiinta poate descrie anumite fenomene
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Mistere, Știință Clasificare: Cultură Generală, Stiați Că... Tematică: Diverse
Intelegerea modului în care functioneaza creierul ramane un mister chiar daca stiinta poate descrie anumite fenomene
Ornitorincul are un cioc carnos și sensibil, cu membrana intre deegetele picioarelor, o coada ca de castor și o blana în doua straturi, ornitorincul este singurul mamifer care este otravitor și cea mai ciudata fiinta (...)
O substanta misterioasa din Insula Pastelui pastreaza tineretea mintii, stimuleaza memoria și capacitatea de invatare la animalele tinere și imbunatateste aceste aspecte ale functiei cerebrale la cele mai în varsta (...)
Ziua Echinoxului este sarbatorita de Wicca și alte religii pagane sub semnul lui Mabon, zeul welsh numit și Fiul Luminii, Marele tanar sau Tanarul divin (...)
OZN-ul din Roswell: In 1947, in Roswell, New Mexico, a cazut un obiect zburator neidentificat, ce a starnit numeroase teorii privind extraterestrii și conspiratii guvernamentale. Desi guvernul SUA a afirmat initial ca obiectul era un balon meteorologic, teoriile conspirative continua sa persiste. (...)
Viermii parosi sunt numiti și policheti deoarece fac parte din clasa Polichaeta și sunt viermi segmentati, au corpul cu lungimea intre 1 mm și 3 m, alcatuit din mai multe segmente cu expansiuni laterale parapodii (...)
In urma cu peste 200 de ani, Darwin caracteriza rositul în obraji drept una din cele mai ciudate expresii umane, recunoscand ca nu poate intelege de ce oamenii ar dezvolta un fenomen care sa ii dea de gol într-un mod atat de evident (...)