Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-27523


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


paper

Capsunile, fragii, zmeura, murele, dudele se spala sub un jet de apa, apoi se rup coditele

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • planets

    Bucătărie-16566

    Vinetele nu vor avea un gust amarui daca inainte de preparare le vei taia în bucati mici și le vei sara (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • wild fig

    Bucătărie-19165

    Pecorino este o denumire generica data branzeturilor preparate exclusiv din lapte de oaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • old man

    Bucătărie-25177

    Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • photo

    Bucătărie-28394

    Exista mai multe tipuri de ulei de masline, dar cel extra-virgin este uleiul obtinut dupa prima presare a maslinelor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • flame

    Bucătărie-28071

    Lamaile trebuiesc oparite inainte de intrebuintare, deoarece dau mai mult suc (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lights

    Bucătărie-17972

    Legumele spalate și taiate marunt pentru salate nu se tin mult timp nefolosite, deoarece isi pierd din vitamine și prospetime (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi