Capsunile, fragii, zmeura, murele, dudele se spala sub un jet de apa, apoi se rup coditele
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Capsunile, fragii, zmeura, murele, dudele se spala sub un jet de apa, apoi se rup coditele
Vinetele nu vor avea un gust amarui daca inainte de preparare le vei taia în bucati mici și le vei sara (...)
Pecorino este o denumire generica data branzeturilor preparate exclusiv din lapte de oaie (...)
Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)
Exista mai multe tipuri de ulei de masline, dar cel extra-virgin este uleiul obtinut dupa prima presare a maslinelor (...)
Lamaile trebuiesc oparite inainte de intrebuintare, deoarece dau mai mult suc (...)
Legumele spalate și taiate marunt pentru salate nu se tin mult timp nefolosite, deoarece isi pierd din vitamine și prospetime (...)