Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-27254


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


sandstone

Pentru a nu se lipi de aluat formele cu care sa taie aluatul: stelute, semilune, ovaluri trebuie de fiecare data inmuiate în faina

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • color

    Bucătărie-24780

    Carnea de pe piciorul de vita (rasolul) este buna la supe, ciorbe, nu pentru friptura (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • horse shoe

    Bucătărie-26915

    Carnea de pasare se fragezeste cu o 1 lingura de alcool de 900, 1 lingura de condimente, 1 lingura suc de lamaie, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 pahar de ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări
  • planet

    Bucătărie-19792

    Fasolea uscata trebuie pusa intodeauna la inmuiat de seara în apa rece, a doua zi, inainte de a fi pusa la fiert, apa se arunca și se pune alta curata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • sandstone

    Bucătărie-18699

    Impiedicarea intaririi și faramitarii zaharului brun se poate face daca acesta este pus într-o punga cu fermoar impreuna cu o felie de paine sau de mar și este introdus la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-30300

    Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • japanese cherry trees

    Bucătărie-29010

    Maioneza poate fi pastrata mai bine în borcane de sticla cu capac, tinute în frigider sau la gheata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi