De-a lungul timpului, cercetarile au dovedit ca vinul rosu contine peste 250 de substante chimice periculoase pentru organism
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Băuturi, Chimie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
De-a lungul timpului, cercetarile au dovedit ca vinul rosu contine peste 250 de substante chimice periculoase pentru organism
Cuvee este un amestec de vinuri simple, neacidulate, creat sa devina o sampanie echilibrata (...)
Cea mai scumpa bere din lume este, Antarctic Nail Ale, fabricata în Scotia și este vanduta la pretul de 800 de dolari sticla (...)
Marele scriitor Honore de Balzac bea aproximativ 40 de cafele pe zi (...)
Temperatura optima de servire a vinurilor este urmatoarea: vinurile albe: seci, demiseci, demidulci, dulci, precum și vinurile roze se servesc la o temperatura cuprinsa intre 8°C și 10°C, uneori chiar 12°C, vinurile rosii usoare, mai putin extractive, se servesc la temperaturi cuprinse intre 12°C și 15°C, vinurile rosii pline, puternic extractive se servesc la o […] (...)
In anul 1975, americanul Peter G. Dowdeswell a baut 2 litri de bere în 6 secunde (...)
Pinot noir se cultiva în aceleasi areale cu Cabernet Sauvignon (...)