Cojile de rosii, ramase de la bulion, nu trebuie aruncate
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cojile de rosii, ramase de la bulion, nu trebuie aruncate
Legumele proaspete isi pastreaza mai bine culoarea și aroma daca sunt puse la fiert cand apa da în clocote mari (...)
Pentru a feri fructele de putrezire în vasul în care stau, puneti printre ele doi-trei catei de usturoi (...)
Dietetic, se recomanda fierberea directa în apa clocotinda a oului spart de coaja (...)
Prajiturile și preparatele cu foietaj din comert ies perfect daca lasi aluatul sa se decongeleze incet (...)
Varza murata prea tare se opreste din fermentatie cu 5-6 pastile de aspirina (...)
Sosurile în care se pune smantana, nu se fierb niciodata pe flacara ori în clocote mari (...)