Borsul sau zeama de varza inainte de a fi puse în ciorba, se fierb separat, cu o ceapa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Borsul sau zeama de varza inainte de a fi puse în ciorba, se fierb separat, cu o ceapa
Cascavalul Mascarpone din Italia este un sortiment vechi, datand din secolul al XVI-lea (...)
In Liban exista un local unde atmosfera de razboi este prezenta și în locul unde mananci (...)
Pentru a servi o salata de legume proaspata sau conservata cu gust mai bun, se adauga putina maioneza (...)
Pentru un rasol consistent, e bine puneti carnea în vasul cu apa clocotita (...)
Se obtine un orez imaculat daca în timpul fierberii se pune putin otet (...)
Fructele curatate de coaja și taiate bucati isi schimba foarte repede culoarea, puneti-le într-un vas cu apa cu 2-3 linguri de suc de lamaie, asa vor ramane proaspete la culoare, pana ce la veti pune în salate, compoturi sau prajituri (...)