Ouale au un continut moderat spre ridicat de Zinc, vitamina B, Omega 3 și proteine
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ouale au un continut moderat spre ridicat de Zinc, vitamina B, Omega 3 și proteine
Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului (...)
Cand faceti ceapa prajita, inainte de a pune rotocoalele în ulei incins, tavaliti-le prin faina, devin extrem de fragede și gustoase și nu se ard (...)
Amestecat în salate, hreanul le va conferi acestora un gust deosebit (...)
In cazul problemelor cu tensiunea arteriala, este bine sa se consume în mod regulat banane, intrucat ele ajuta la scaderea tensiunii și previne afectiunile grave, cum ar fi ateroscleroza, atacul de cord sau accidentul vascular cerebral (...)
Bananele combat retentia apei în organism, deoarece au un continut ridicat de potasiu, un mineral care activeaza sistemul limfatic și te ajuta sa elimini excesul de apa (...)
Daca vreti ca dulceata pe care o pregatiti sa nu mai faca nesuferita pojghita de mucegai, legati borcanele, imediat dupa umplere, cu capul în jos (...)