Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-26865


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


wormhole

Fontina este o branza consistenta, fina, usor elastica, originara din Vaile d’Aosta

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • sunset

    Bucătărie-24453

    Pentru a prepara o budinca mai cremoasa sau pentru a transforma o budinca obisnuita în terci, trebuie inlocuit laptele cu frisca (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • children

    Bucătărie-19963

    Zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spiral

    Bucătărie-15264

    Patrunjelul, mararul, tarhonul și leusteanul uscte isi pastreaza mai bine culoarea și aroma daca sunt tinute în borcane de culoare inchisa, verdeturile se usuca foarte bine și repede în cuptor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • human

    Bucătărie-26459

    Stiuletii de porumb fraged fiert pot fi utilizati în salate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • drawing

    Bucătărie-16791

    Friptura de porc este mai picanta, daca frecati cu scortisoara partea mai grasa a fripturii și turnati bere în timpul prepararii fripturii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lights

    Bucătărie-23627

    Hreanul ras nu-si schimba culoarea daca se adauga putin lapte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi