Fontina este o branza consistenta, fina, usor elastica, originara din Vaile d’Aosta
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Fontina este o branza consistenta, fina, usor elastica, originara din Vaile d’Aosta
Pentru a prepara o budinca mai cremoasa sau pentru a transforma o budinca obisnuita în terci, trebuie inlocuit laptele cu frisca (...)
Zarzavaturile folosite la prepararea supei, dupa ce s-a strecurat zeama, se pot folosi la prepararea unei salate beuf, adaugand cartofi fierti, castraveti murati, gogosari, carne de la pieptul de pui (gaina), sau carne de vita, maioneza (...)
Patrunjelul, mararul, tarhonul și leusteanul uscte isi pastreaza mai bine culoarea și aroma daca sunt tinute în borcane de culoare inchisa, verdeturile se usuca foarte bine și repede în cuptor (...)
Stiuletii de porumb fraged fiert pot fi utilizati în salate (...)
Friptura de porc este mai picanta, daca frecati cu scortisoara partea mai grasa a fripturii și turnati bere în timpul prepararii fripturii (...)
Hreanul ras nu-si schimba culoarea daca se adauga putin lapte (...)