Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-26772


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


old man

Multe creme de prajituri cuprind în compozitia lor și faina, la preparare, chiar daca faina e turnata în ploaie, tot se formeaza coclosi, pentru a evita formarea lor, inversam operatia, se pune putin lichid peste faina și se amesteca, apoi alte linguri, pana ce faina curge și poate fi turnata în vasul cu lichid, astfel nu se va mai forma nici un cocolos

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • fantasy

    Bucătărie-18080

    Larvele de albina, denumite hachinoko în China și Japonia, au devenit foarte populare în urma cu cativa ani, atunci cand satenii, în lipsa de peste sau orice fel de carne, au fost nevoieti sa gaseasca o alta sursa de proteine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ancient

    Bucătărie-14989

    Cercetatorii au demonstat ca inghetata ne face mai fericiti (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • snowflake

    Bucătărie-15390

    Pentru ca telina servita la masa sa aiba culoarea alba, aceasta se tine 2-3 ore în apa cu otet inainte de preparare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-27260

    Spuma de albus creste pe masura ce se bate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • barbed wire

    Bucătărie-15884

    In Taiwan, un restaurant inedit are peretii acoperiti cu faianta și ceramica pictata, pentru a reproduce cat mai fidel senzatia de confort pe care fiecare o resimte atunci cand intra în baie, iar în Thailanda, dupa ospat, ti se ofera drept cadou un prezervativ. (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • house

    Bucătărie-23064

    Prajiturile din albus de ou vor creste foarte frumos daca la baterea albusului se adauga și o jumatate de plic de praf de copt (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi