Cascavalul Camembert se fabrica din lapte de vaca nepasteurizat, care matureaza mai multe saptamani în forme speciale, intorcandu-se pe o parte și pe alta, pana se acopera în intregime cu o crusta alba
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cascavalul Camembert se fabrica din lapte de vaca nepasteurizat, care matureaza mai multe saptamani în forme speciale, intorcandu-se pe o parte și pe alta, pana se acopera în intregime cu o crusta alba
Fructele, rahatul și nuciile folosite la prajituri se trec prin faina, pentru a nu se lasa la baza tavii (...)
Atunci cand se soteaza legume, sararea se va face la sfarsit, pentru a se evita pierderea sucului acestora, umezirea și pentru a se putea rumeni mai repede (...)
O banana mare contine în jur de 100 de calorii, ceea ce inseamna ca poate reprezenta o gustare sanatoasa intre mese (...)
Papaya se mananca tot ca un avocado, cu lingura (...)
Cartofi pusi la fiert nu mai dau afara din oala daca în apa se adauga o lingura de lapte (...)
Pelteaua fiarta la foc mic are culoarea rosie, cea fiarta la foc tare este deschisa la culoare (...)