Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-26375


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


color

Pentru aluaturi, faina și toate produsele folosite, se tin catva timp la temperatura ambianta, abia dupa aceea se folosesc

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • road

    Bucătărie-28871

    Pentru a nu se intari, ficatul nu trebuie sarat inainte de a fi prajit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-26240

    Preparatele culinare pe baza de trufe isi au originile în Croatia, în peninsula Istria, dar au fost popularizate în Italia sub denumirea de “Tartufo” (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lobster nebula

    Bucătărie-26711

    Acidul fosforic este folosit ca acidifiant în unele bauturi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • love

    Bucătărie-17884

    Gustul aromat și rasinos al rozmarinului se potriveSte foarte bine cu preparatele din bucataria mediteraneana (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • myanmar

    Bucătărie-22342

    Pentru a fi numita slaba, carnea de vita trebuie sa contina 5% grasimi, carnea de miel 9-10% , de iepure 5-6% , vitel 3% (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • chain

    Bucătărie-29950

    Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi