Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-26303


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


dog

Pentru ca invelisul de ou și faina al snitelelor sa nu lipseasca din tigaie, puneti în oul pe care il bateti cateva picaturi de ulei

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • fantasy

    Bucătărie-16159

    Spre deosebire de fasole, lintea nu trebuie neaparat inmuiata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • old man

    Bucătărie-25177

    Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • photoshop

    Bucătărie-20062

    Legumele proaspete isi pastreaza mai bine culoarea și aroma daca sunt puse la fiert cand apa da în clocote mari (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • sky

    Bucătărie-20085

    Trufele sunt ciuperci foarte rare, deosebit de gustoase, numarandu-se printre cele mai scumpe delicatese. Sunt considerate alimente de lux, fiind folosite numai la prepararea celor mai rafinate mancaruri, în cele mai extravagante restaurante ale lumii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • checkmate

    Bucătărie-30966

    Porumbul fiert este mai gustos daca în apa în care fierbe se adauga putin lapte (100 ml.) și o lingura de zahar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • candle flame

    Bucătărie-20778

    Pentru a nu se sterge vopseaua de pe oua se adauga doua lingurite de otet în vopsea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi