Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-26261


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


road

Daca în compotul pe care il pregatim punem imediat dupa ce il luam de la fiert o bucatica de unt, gustul lui devine de 100 de ori mai bun

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • ngc 2818

    Bucătărie-22074

    Albusul de ou se desparte usor de galbenus, daca oul spart e pus deasupra unui vas, într-o palnie. Albusul curge în vas, galbenusul ramane intreg (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • girls

    Bucătărie-17302

    Pestele ca sa fie mai gustos și sa nu se sfarame la preparare se unge cu zeama de lamaie, apoi se sareaza și se lasa timp de 20-30 min, dupa care se prepara fiert, prajit sau la gratar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • triangles

    Bucătărie-24793

    Mai mult de 70% din suprafata globului este acoperita de apa, insa pestele unul dintre cele mai bogate alimente în proteine nu intra în ratia alimentara a omului decat în proportie de 1% (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bread

    Bucătărie-18021

    Prospetimea carnii se poate verifica cu un cutit incalzit la flacara infipt în carne (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • write

    Bucătărie-24921

    Patrunjelul este otravitor pentru pasarile de casa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Chimie, Păsări
  • double rainbow

    Bucătărie-26871

    Ouale au un continut moderat spre ridicat de Zinc, vitamina B, Omega 3 și proteine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi