Preparatele culinare pe baza de trufe isi au originile în Croatia, în peninsula Istria, dar au fost popularizate în Italia sub denumirea de “Tartufo”
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Preparatele culinare pe baza de trufe isi au originile în Croatia, în peninsula Istria, dar au fost popularizate în Italia sub denumirea de “Tartufo”
Pancetta este kaiserul italian, insa cu o aroma ce nu poate fi egalata de kaiserul obisnuit (...)
Conopida ramane frumoasa, alba, daca în apa în care o firbeti adaugati un paharel de lapte (...)
Budincile și cozonacii prind o culoare foarte frumoasa deasupra daca le ungi nu cu ou, cum se obisnuieste, ci cu cafea cu lapte (...)
Pentru pastrare nucile se culeg cand sunt bine coapte și incep sa cada din pom (...)
Sfecla poate fi curatata mai usor daca, dupa fierbere, o tineti cateva minute sub jet de apa rece (...)
Pentru a scapa de gustul de arsura din supe și sosuri se adauga o lingura de unt de arahide la fiecare 250 de mililitri de supa sau sos (...)