Painea se pastreaza foarte bine daca imediat dupa ce o cumparam, o taiem felii, o punem într-o punga de plastic și o bagam în frigider, scoateti-o cu cateva minute inainte de a o pune pe masa și veti manca paine proaspata
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Painea se pastreaza foarte bine daca imediat dupa ce o cumparam, o taiem felii, o punem într-o punga de plastic și o bagam în frigider, scoateti-o cu cateva minute inainte de a o pune pe masa și veti manca paine proaspata
In salata de morcovi cruzi se pune o lingura de ulei de masline sau de floarea-soarelui (...)
Mahmureala de dupa un chef se rezolva consumand un ceai concentrat de menta (...)
Soiurile de branza sfaramicioasa se taie cel mai bine cu un cutit care inainte de intrebuintare a fost trecut prin apa fierbinte (...)
Perisoarele se formeaza cu mana în apa rece pentru a nu se lipi de mana (...)
Strugurii fara seminte nu sunt o problema se mananca boaba cu boaba (...)
Caisele se pot usca și în cuptor, dupa ce li se scot samburii, intinse pe un tifon, cu spatii intre ele, cu partea taiata în jos (...)