Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-26000


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


couple

Pentru a parjii ceva, puneti în tigaie mai intai o jumatate de varf de cutit de sare, uleiul nu va mai sari în stropi pe plita

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • chain

    Bucătărie-31835

    Vasul în care se pregateste cozonacul trebuie sa fie cald (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ngc 2818

    Bucătărie-25409

    Daca se lasa cate o gogoasa în ulei în timp ce se pun altele la fript, grasimea ramane limpede (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lights

    Bucătărie-23192

    In bucatarie bicarbonatul de sodiu este substituent al prafului de copt (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • Image

    Bucătărie-20144

    Salata verde spalata frunza cu frunza sub jet de apa rece, pusa în punga de plastic și pastrata la rece, poate ramane proaspata 2-3 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • heartbreak

    Bucătărie-14879

    Branza Pecorino din Italia a fost realizata pentru prima data acum 2000 de ani, într-un sat de langa Roma (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ngc 2818

    Bucătărie-23379

    Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei și abia apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi