Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-25931


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


reading

Fasolea nu capata tenta intunecata daca este fiarta într-un vas fara capac

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • sky

    Bucătărie-23798

    Bicarbonatul de sodiu sau de amoniu se stinge intotdeauna cu putina zeama de lamaie sau otet, astfel dispare mirosul neplacut (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-15767

    Galbenusurile pentru dres se freaca mai intii cu sare și apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fog

    Bucătărie-21177

    Legumele verzi se fierb intodeauna în apa sarata care a dat 2-3 clocote, în timpul fierberii, vasul trebuie sa ramana acoperit, e o conditie obligatorie pentru ca legumele sa ramana verzi la culoare și sa-si pastreze gustul nealterat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • ship

    Bucătărie-24869

    Laptele tinut în lumina naturala isi pierde în doua ore aproape doua treimi din cantitatea de vitamina B (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • fantasy

    Bucătărie-17752

    Inainte de a utiliza într-un preparat usturoi, este bine sa-l fierbeti 3-4 minute în clocot. Va fi astfel mai bine tolerat, mai usor de digerat. (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-17421

    Daca vreti ca salamul sa reziste mai multa vreme la frigider inveliti-l în totalitate într-o foita de aluminiu pentru menaj (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi