Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi, nu e bine sa se piseze în piulita pentru ca devin uleioase
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi, nu e bine sa se piseze în piulita pentru ca devin uleioase
Pentru a parjii ceva, puneti în tigaie mai intai o jumatate de varf de cutit de sare, uleiul nu va mai sari în stropi pe plita (...)
Rosiile moi devin iarasi tari daca sunt lasate vreme de 15 minute în apa rece, de la frigider (...)
Zaharul, faina, orezul, au proprietatea de a “imprumuta” mirosurile altor produse (...)
Clatitele nu se mai lipesc de tigaie daca, peste uleiul incins, se presara putin zahar tos (...)
Ikizikuri este un mod de preparare brutal al unui peste (...)
Salvia trebuie folosita în cantitati mici deoarece are un gust foarte puternic și o rumenim în ulei pentru a o face sa-si elibereze intreaga aroma (...)