Sparanghelul contine cantitati mari de acid folic și de triptofan
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Sparanghelul contine cantitati mari de acid folic și de triptofan
Branza Pecorino din Italia a fost realizata pentru prima data acum 2000 de ani, într-un sat de langa Roma (...)
Gulia, rasa marunt, se amesteca cu sare, ulei, ceapa sau praz crud, se garniseste cu masline, cu ceapa prajita sau felii de ou rascopt (fiert tare) (...)
Piureul de cartofi dobandeste un gust excelent daca atunci cand e gata, adaugati în el 2-3 linguri de frisca (...)
Potrivit unei legende, zeul Quetzalcoatl, a adus cacao cereasca pe pamant (...)
Bulionul de rosii se adauga în mancare numai atunci cand legumele sau carnea sunt aproape fierte, astfel ele se “impietresc” (...)