Ceapa se pastreaza la un loc uscat, impletita în funii, sau vrac pe un loc plat, în asa fel incat sa nu fie suprapusa în straturi
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ceapa se pastreaza la un loc uscat, impletita în funii, sau vrac pe un loc plat, în asa fel incat sa nu fie suprapusa în straturi
Carnea devine mai moale, mai gustoasa daca în apa în care fierbe se adauga putin otet (...)
Carnea pregatita la cuptor cu este bine sa fie data cu putin suc de rodii sau miere diluata în coniac, vin sec sau apa pentru a forma o crusta rumena și crocanta (...)
La pelteaua de capsuni, cirese, caise, se adauga putina zeama de mere, pentru a se lega mai bine (...)
Pielea de porc se mananca în destul de multe zone ale lumii (...)
Casu marzu este un fel de branza populara din Sardinia, Italia (...)
Cercetatorii au demonstat ca inghetata ne face mai fericiti (...)