Cotletul, ceafa de porc au aroma mai buna la friptura daca se ung cu mustar, se lasa la rece putin, iar în timpul prepararii se stropeste cu lapte
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cotletul, ceafa de porc au aroma mai buna la friptura daca se ung cu mustar, se lasa la rece putin, iar în timpul prepararii se stropeste cu lapte
Pastravii devin crocanti la prajit daca se cresteaza pielea din loc în loc și se presara pe ea un strat subtire de faina de grau (...)
Vinetele vor capata un gust mai bun daca dupa ce le-ai tocat și nu ai pus inca uleiul, adaugi un galbenus de ou crud (...)
Atunci cand se soteaza legume, sararea se va face la sfarsit, pentru a se evita pierderea sucului acestora, umezirea și pentru a se putea rumeni mai repede (...)
Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei și abia apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde (...)
Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului (...)
Bananele combat retentia apei în organism, deoarece au un continut ridicat de potasiu, un mineral care activeaza sistemul limfatic și te ajuta sa elimini excesul de apa (...)