Denumirea stiintifica a cartofului albastru sau violet este Solanum andigenum
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură, Sănătate Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Denumirea stiintifica a cartofului albastru sau violet este Solanum andigenum
Ciorbele se “dreg” cu galbenus, smantana, verdeata tocata marunt, care se adauga inainte de a fi servita mancarea la masa (...)
Ouale au un continut moderat spre ridicat de Zinc, vitamina B, Omega 3 și proteine (...)
Pentru a obtine o friptura suculenta, trebuie sa impachetati carnea în aluat de foietaj inainte de a o introduce în cuptor (...)
Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei și abia apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde (...)
Ciocolata, în anii 1700, era considerata responsabila de toate relele, moda pariziana o vorbea de rau, o blestema, o considera a fi cauza tulburarilor nervoase și a palpitatiilor, care linistea pentru o vreme, apoi provoca o febra care ducea la moarte (...)
In cazul castravetiilor acrii, acestia vor avea un gust mai picant daca în borcan se presara printre ei cateva cuisoare (...)