Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-25514


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


sandstone

Pentru a inlesni fragezirea unei carni tari, fie de vita, fie de pasare, se poate adauga, la fiert sau la prajit, putin bicarbonat, în proportie de o lingurita la 5 l lichid, sau în sosul din cratita, la 1 kg de carne

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • woman

    Bucătărie-26342

    Prajiturile, cozonacul și sandvisurile se mentin proaspete, daca se tin într-o cutie de tabla inchisa, în care se pune un mar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • man

    Bucătărie-15711

    Pentru a obtine o cantitate mai mare de zeama, lamaile trebuie lasate la temperature camerei, iar inainte de a fi stoarse, acestea se vor rula pe o suprafata tare de cateva ori, apasandu-le usor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • forest

    Bucătărie-15958

    Ceapa pentru iarna se pastreaza în doua feluri, daca e mai putina, e suficient sa o atarnati în camara, la aer uscat și caldura, sub forma de funie, într-un cui, daca e mai multa, folositi lazi de scanduri sau cutii de carton, pe fundul carora asterneti un strat de paie, apoi puneti ceapa, apoi iar […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bread

    Bucătărie-18021

    Prospetimea carnii se poate verifica cu un cutit incalzit la flacara infipt în carne (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • man

    Bucătărie-26171

    Blatul de tort se coace în primele 5-10 min la foc iute, apoi la foc domol, ceea ce ii va asigura o crestere frumoasa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • art

    Bucătărie-22296

    Branza prea sarata se desareaza tinand-o infasurata în tifon în apa calduta, timp de cateva ore (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi